FOTO/VIDEO: TÂNĂRĂ DE 17 ANI, RĂPITĂ DIN FAȚA SECȚIEI DE VOTARE ŞI URCATĂ ÎNTR-O MAŞINĂ, ÎN BAIA MARE. VEZI MOMENTUL RĂPIRII (ACTUALIZARE)

0
703

Polițiștii au fost sesizați prin trei apeluri prin SNUAU 112, azi, la ora 12.38, despre faptul că o tânără, care se afla pe bulevardul Independenței din Baia Mare, din faţa Casei de Cultură, a fost urcată cu forța într-un autoturism. De îndată polițiștii s-au mobilizat și au demarat activitățile specifice în vederea găsirii tinerei.

După 41 de minute de la sesizare, respectiv la ora 13.19, autoturismul în care aceasta se afla a fost oprit de polițiști pe strada Gutinului din Baia Sprie.

Atât tânără, de 17 ani, cât și conducătorul auto, de 19 ani, se află în acest moment la sediul poliției, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre la sediul poliției fata a negat faptul că ar fi fost răpită. Ea a susținut că a urcat de bună voie în mașina tânărului. De altfel, cei doi au declarat că au o relație și că ar fi intenționat să meargă la un restaurant din localitatea Mara pentru a mânca.

Rămân însă multe semne de întrebare: de ce a țipat fata în momentul în care a fost urcată cu forța în mașină și mai ales de ce bătea cu pumnii în geamul din spate în momentul în care tânărul urca la volan. Mai mult, a demarat în trombă fiind foarte aproape a lovi un trecător cu mașina care îi sărise în ajutor fetei.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.