ÎNCĂ O ZI DE CHIN – Lucrările la podul de la Lăpușel, prevăzute a fi gata până marți seară (FOTO)

0
753

Nervii șoferilor care au circulat pe DN 1C, pe tronsonul Recea – Lăpușel, ar putea să se termine în curând. Lucrările sunt preconizate să se încheie în după amiaza zilei de marți, 19 noiembrie.

Ca orice în țara asta, a fost nevoie de un accident cu multiple victime, pentru ca drumarii să se apuce de treabă pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de șosea din Maramureș. (Detalii despre accident, mai jos).

Ei bine, luni, 18 noiembrie, la primele ore ale zilei, angajații s-au apucat de treabă, să cârpească ceea ce trebuiau să cârpească de luni de zile, însă, probabil, au avut altceva de făcut. Evident că faptul i-a scos pe șoferi din minți, întrucât semaforul montat a prelungit timpii de așteptare ai șoferilor.

Mai mult decât atât, tronsonul nu este numai legătura Maramureșului cu mare parte din țară (către Cluj), dar și sectorul tranzitat de mulți navetiști. Unii dintre ei au domiciliul lângă Baia Mare, însă jobul în reședința de județ. Tocmai din acest motiv, șoferii s-au întrebat de ce drumarii nu s-au apucat de treabă în weekend, întrucât vremea a fost permisivă, iar fluxul de mașini mult mai scăzut.

Ziua de marți, 19 noiembrie, a adus continuarea lucrărilor și, implicit, a nervilor conducătorilor auto. Aceștia i-au văzut pe angajații de la asfaltări la treabă. Conform informațiilor noastre, lucrările ar trebui să se termine în a doua parte a zilei de 19 noiembrie. Teoretic. Rămâne de văzut dacă socoteala de acasă se nimerește cu cea din târg. Abia dacă răspunsul este da, vom punea spune că și practic.

Crin CĂLĂUZ

foto Geta Georgeta

Citește și

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.