REVOLTĂ PE FACEBOOK – Băimărenii se plâng că se fură cărucioarele copiilor. Totuși, borsetele și alimentele sunt în top, în ultimele zile (FOTO)

0
687

Situație revoltătoare în Baia Mare. Unii cetățeni reclamă, pe rețelele de socializare, că hoții au trecut la un nou nivel. Au ajuns să fure inclusiv cărucioarele celor mici.

“Baia Mare, orașul tuturor posibilitățiilor. Mi-a fost furat căruciorul fetiței !! Dacă tot ai luat căruciorul , hai să-ți dau și scoica să ai setul complet! Oameni care nu merită nimic în viața asta , oameni incapabili !! Dacă vedeți pe cineva cu un cărucior ca și in poză vă rog să ma anunțați !! Nu a costat o avere, dar este al fetiței mele, și nimeni nu are dreptul să-l fure !!”, a scris B. pe o rețea de socializare, adăugând că furtul a avut loc în zona străzii Coșbuc.

Alți internauți au reclamat că astfel de furturi se produc frecvent în cartierul Vasile Alecsandri (Hatvan) și că, cel mai probabil, autorii vor merge în târg să îl vândă, la sfârșit de săptămână.

“Nouă ne-a spart uscatoria și au furat doar hainele fetiței mele . Câte lucruri erau acolo , au luat doar doi saci cu haine… Am rămas și eu uimită. Totusi sper sa il găsesti sâmbătă în târg”, a comentat la postare și A.

Au fost și băimăreni/băimărence care au reclamat că ar fi fost util sistemul de supraveghere video mult promis în municipiu, pentru identifica autorul sau autorii furtului.

Până marți, la amiază, nu a fost depusă nicio plângere la poliție cu privire la furtul căruciorului și nici alte cazuri.

Cu toate acestea, în ultimele zile, paradoxal, numărul furturilor a fost relativ scăzut în Baia Mare și în Maramureș. Ce s-a furat în ultimele zile? Borsete uitate nesupravegheate și alimente din spațiile comerciale. Cam asta indică faptul că autorii nu au căutat ținte complexe, ci mai degrabă au săvârșit găinării.

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.