CNADNR VA RĂSPUNDE PENAL? O groapă din carosabil – 6 victime într-un accident produs între Recea și Lăpușel (GALERIE FOTO)

1
1073

Trafic blocat pe drumul național 1 C Baia Mare din cauza unui accident rutier. Conform primelor informații se pare că în urma impactului dintre două mașini, șase persoane au fost rănite.

Victimele sunt conștiente și nu sunt încarcerate.

Cinci dintre persoanele rănite vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. O persoană refuza examinarea.

La fața locului intervin Detasamentul de Pompieri Baia Mare cu un echipaj SMURD de Terapie Intensiva Mobila, unul de prim ajutor EPA, 3 ambulanțe de la Serviciul Judetean de Ambulanță si un echipaj de pompieri cu o autospecială.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

”Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, unul a încercat să evite o groapa din pod, a lovit groapa, pneul a explodat si mașina a ricoșat în alt auto care circula regulamentar. Au fost 6 victime ușor rănite” au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Niciunul din conducătorii auto, un bărbat de 47 de ani din Ardusat si unul de 67 de ani din Baia Mare, nu se aflau sub influenta băuturilor alcoolice

De menționat și faptul că administratorul drumului a fost amendat de mai multe ori pentru starea deplorabilă a părții carosabile din zona podului de la Lăpușel. Gropile au fost astupate dar la câteva zile au reapărut.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] CNADNR VA RĂSPUNDE PENAL? O groapă din carosabil – 6 victime într-un accident produs între… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.