MARAMUREȘUL ELECTORAL – ATAC ȘI RIPOSTĂ – Rareș Bogdan și Liviu Marian Pop, scandal uriaș după vizita lui Iohannis în Baia Mare

0
1191

Scandal uriaș în plină campanie electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din România.

Președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, a venit în Baia Mare, alături de lideri politici din sânul PNL, așa cum sunt prim-vicepreședintele Rareș Bogdan sau Alina Gorghiu sau Robert Sigartău.

În timpul alocat lui, Rareș Bogdan a afirmat, când nimeni nu se aștepta (nici jurnaliștii nu au văzut-o venind, cu toate că au încercat să surprindă tot!), că un individ ca Genunche este o greșeală care nu trebuie să se repete.

Evident, sarcasmului lui Rareș Bogdan făcea referire la Liviu Marian Pop, fost sindicalist, actualmente PSD-ist de marcă și fost ministru al Educației, renumit pentru multiple gafe, printre care și replica cu genunchele.

Maramureșean la origine, Liviu Marian Pop nu a ezitat să ofere o replică. Dură, de altfel și mai numeroasă în cuvinte spre deosebire de atacul scurt al fostei vedete a Realitatea TV. “Rareș Bogdan, cunoscut de asemenea într-un cerc deloc restrâns, și ca Rareș ruj roz, aud că face referire la mine în discursurile sale. Domnule Rareș ruj roz, un accident în politica românească sunteți dumneavoastră. Unul care va necesita “full casco” după acest tur 2 al alegerilor prezidențiale. Nu sunteți decât trompeta fidelă a lui Iohannis, o trompetă gălăgioasă din care nu se înțelege mare lucru. Poate faceți un bine cetățenilor și după eșecul de la prezidențiale, vă întoarceți să faceți gălăgie acolo de unde ați plecat”, a replicat Liviu Marian Pop.

Liviu Marian Pop ne-a adăugat, ca și replică lui Rareș Bogdan (aparent e războiul lor acum!), “Dacii liberi nu sunt unde crezi tu, Bogdane, băi batistuță roz, dacii liberi sunt unde m-am născut și am crescut și trăiesc eu, Din “jenunți” ne-am ridicat și pe voi, PNL-iști, v-am culcat”, a fost mesajul transmis de Liviu Marian Pop.

Ne întrebăm dacă nu cumva Liviu Marian Pop ar merita vreo funcție de conducere în PSD, dacă cel de-al doilea om în cel mai puternic partid din România acum, PNL, îl ia la țintă. Echidistanți fiind, așteptăm o replică a replicii din partea lui Rareș Bogdan, dacă va vrea.

Concluziile le trageți dumnravoastră! Ăștia-s oamenii, cu ei defilăm, ca urmare a turului I. Trageți concluziile, dar votați! Chiar dacă vă anulați votul!

Crin CĂLĂUZ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.