INCONȘTIENȚI PE ȘOSELE DIN MARAMUREȘ: Impact frontal evitat in ultiul moment – Polițiștii de la rutieră sunt legați la mâini de o legislație rutieră tâmpită (FOTO/VIDEO)

0
844

După ce ieri v-am prezentat în exclusivitate cum un șofer a evitat în ultimul moment impactul cu o autocisternă pe drumul național 18, la Hărnicești, iată că astăzi revenim cu alte imagini video surprinse de o cameră de bord.

De această dată incidentul a avut loc pe drumul național 18 B între localitățile Groși și Cărbunar.

„În drum spre Dumbrăvița” este mesajul postat de Sergiu, șofer din Maramureș. Pe imaginile video surprinse de camera de bord, un șofer care circula dinspre Târgu Lăpuș spre Baia Mare s-a angajat într-o depășire neregulamentară a unui autobuz, în curbă încălcând marcajul continuu longitudinal. Doar prezența de spirit a șoferului care circula regulamentar a făcut ca o tragedie să fie evitată în ultimul moment. Acesta a reușit să iasă suficient în afara părții carosabile încât un accident să fie evitat.

Cu toate că sunt imagini video șoferul inconștient poate scăpa nepedepsit. Polițiștii de la Rutieră sunt legați ”de mâini” pentru că imaginile foto sau video surprinse de o cameră neomologată nu sunt probe în instanță. Așadar, o legislație rutieră complet aiurea, făcută probabil cu ”dedicație” pentru ”șmecherașii” de bani gata, și nu numai.

Imaginile video nu au nevoie de niciun comentariu.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.