Avantajele de a face cadou un tort pentru ziua unei persoane dragi

0
4016

Orice moment special este marcat de prezenta celor dragi si de un tort care sa fie un liant dulce. Atunci cand vrei sa faci un cadou unei persoane care isi aniverseaza ziua, te poti gandi intotdeauna la prajituri si tort. El este un simbol al petrecerii, al timpului impreuna si al bucuriei zilelor speciale.

Care sunt avantajele de a face cadou un tort?

Exista multe avantaje de a alege sa faci cadou un tort atunci cand este o zi speciala a unei persoane dragi. Unele dintre ele sunt personale si pot sa fie legate de modul in care este ales si decorat tortul, pe cand altele sunt doar simboluri de dragoste si atentie dedicate persoanei iubite. Iata cateva avantaje importante ale ideii de a cumpara un tort pentru o aniversare a unei persoane dragi:

  • Toata lumea poate sa manance o felie de tort alaturi de sarbatorit

Atunci cand se unesc membri unei familii se intampla sa se stranga des la o masa unde pot sa stea de vorba si pot sa impartaseasca lucrurile importante din viata lor. Desertul este cel mai asteptat moment al zilei si oricine se bucura de o felie gustoasa de tort. Astfel ca este o bucurie impartasita, daruita.

  • Mancarea uneste oamenii

Mancarea este un simbol pentru viata, pentru energie si respect. Astfel ca oamenii care impart mancare sunt mai apropiati.

  • Poate sa fie un cadou foarte bine ales prin personalizare

Un tort personalizat este o bucurie adusa persoanei care este sarbatorita. Acest tort poate sa aiba elemente speciale, cu informatii detaliate legate de ceea ce prefera, de ceea ce iubeste sau doreste in viata sa. Un asemenea tort arata atentie si o profunda ascultare a persoanei.

  • Poate sa fie o varianta si pentru persoanele care mananca raw vegan

Un tort raw vegan bucura atat invitatii, cat si pe cei care prefera mancarea neprocesata termic.

  • Se poate darui un tort personalizat chiar si cand locuiesti in alta localitate decat sarbatoritul/a sau chiar tara

Cei care vor sa faca o bucurie celor dragi, dar nu locuiesc in aceeasi localitate, pot sa comande online si sa plateasca integral pentru a oferi cu livrarea in Baia Mare un tort personalizat.

Aniversarile sunt momente speciale petrecute alaturi de familie si de prieteni. Ele sunt clipe de rasfat, de bucurie, de relaxare si distractie de care orice om are nevoie. Intotdeauna aniversarile sau evenimentele speciale sunt marcate cu ajutorul torturilor sau prajiturilor, astfel incat a manca ceva dulce poate sa fie un deliciu si un simbol pentru acea zi deosebita.

Tortul personalizat

Un tort petrecere este un tort special, care aduce simboluri ce reprezinta persoana care este sarbatorita in acea zi. O forma prin care tortul poate sa fie adus mai aproape de sufletul persoanei care are momentul sau special, este un tort personalizat.

Avantajele tortului persoanlizat

Atunci cand alegi sa daruiesti un tort personalizat stii ca ajungi mai aproape de persoana care il primeste pentru ca este o varianta de a arata acelei persoane faptul ca este cunoscuta, ascultata si apreciata pentru ceea ce reprezinta, pentru ceea ce iubeste, pentru lucrurile sau aspectele cu care se identifica.

In Baia Mare cofetaria „Mai Dulce” oferta torturi personalizate pentru ocazii speciale, pe care le daruieste celor dragi tie, chiar si daca nu esti in tara. Acest lucru este posibil prin a comanda si plati integral online cu cardul. Apoi poti sa daruiesti toate detaliile legate de locatie si ora si livrarea la adresa din Baia Mare poate sa fie facuta. Este recomandat sa faci aceasta comanda cu 7 zile inainte de eveniment daca in acel moment cunosti detaliile despre petrecere. Pentru a putea sa obtii informatii suplimentare, poti sa accesezi site-ul: maidulce.ro.

Cum poti personaliza un tort aniversar?

Pentru a personaliza un tort ai nevoie de informatii despre cel/cea caruia ii daruiesti tortul. Astfel ca trebuie sa ii stii preferintele, culorile pe care le poarta sau fata de care se simte atras/a, obiectele adorate sau activitatile care ii fac placere, hobby-urile sau preferintele in materie de petrecut timp liber. Apoi trebuie sa vorbesti cu firma care se ocupa de aceasta metoda de persoanalizare si poti alege intre:

  • Imagini imprimate: poti alege o varianta oferita de cofetarie sau poti sa le trimiti poza ta, care urmeaza sa fie analizata si pusa pe tortul aniversar pe care il doresti.
  • Torturi cu mesaj: orice om prefera sa primeasca un mesaj personalizat.
  • Torturi cu personaje in relief sau cu super-eroi: se pot alege personaje din desene animate, din carti sau filme, inclusiv cele cu super-eroi, care sunt preferatele multor copii, adolescenti si adulti deopotriva
  • Tort cu martipan

O cofetarie Baia Mare care produce tort personalizat, este cofetaria „Mai Dulce”. Aceasta livreaza prajituri in Baia Mare si ofera o gama larga de produse pe toate gusturile. Pentru a afla informatii suplimentare despre aceasta, se poate vizita site-ul maidulce.ro

Cofetaria Mai Dulce Baia Mare – pentru evenimente deosebite in viata ta iti indulceste invitatii si personalizeaza momentele dulci: Tortul Miresei, Candy Bar si prajiturile traditionale ce nu pot lipsi de pe masa.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.