VIDEO EXCLUSIV CITITORI: DN18 HĂRNICEȘTI – Impact frontal cu o cisternă cu benzină evitat în ultima clipă

1
729

Un cititor al site-urilor noastre www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro ne-a trimis pe adresa noastra de email imagini video surprinse de camera de bord a vehiculului cu care circula pe drumul național 18 Sighetu Marmației – Baia Mare, pe raza localității Hărnicești. Doar prezența de spirit și reacția șoferului a făcut ca o tragedie să fie evitată în ultimul moment.

Imaginile video surprinse sunt însoțite și de următorul mesaj, pe care-l redăm în cele ce urmează:

„Era să murim în timp ce ne întorceam de la Sighetu Marmației spre Baia Mare, în localitatea Hărnicești în jurul orei 16.00. O autocisternă cu numărul B466ADR a pătruns pe contrasens cu jumătate de camion, în ciuda marcajului longitudinal continuu și într-o curbă deosebit de periculoasă, fără vizibilitate.

Încerca să depășească un atelaj (căruță). Eu circulam din sens opus, eram încărcat și cu remorcă. Am reușit să frânez și să trag de volan dreapta în ultimul moment. El sigur era încărcat cu benzină pentru că avea pe capul tractorul marcajul 33/1203. Vă dați seama ce s-ar fi putut întâmpla?

Deci firma asta din Târgoviște are numai angajați teroriști sau are șoferi cu atestat? Poiția română ar trebui să facă ceva cu teroriștii ăștia profesioniști! Ne omoară pe drum! Mulțumesc”.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] VIDEO EXCLUSIV CITITORI: DN18 HĂRNICEȘTI – Impact frontal cu o cisternă cu benzină evitat … Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.