EXCLUSIV: Doi frați din Borșa bătuți la un interval de patru zile. Colț Alb susține că el ar fi fost atacat cu securea (FOTO/ACTUALIZARE)

2
979

JUDECĂTORII DE LA VIȘEU DE SUS AU DAT PRIMA SENTINȚĂ: 7 luni de închisoare cu suspendare și 2 luni de muncă în folosul comunității pentru Ilie Cornel Gherlan, din Borșa zis Colț Alb. Credeți că această condamnare l-a liniștit pe borșeanul nostru. Nici vorbă. De atunci a mai comis câteva agresiuni despre care am scris pe site-ul nostru. Recedivist fiind, Colț Alb continuă să bată după bunul plac și pe oricine îi iese în cale.

Două frați bătuți la interval de 4 zile

Ultimele două isprăvi ale celebrului deja Colț Alb au fost comise în această săptămână (prima în 28 octombrie 2019 iar a două aseară, 1 noiembrie 2019). Luni seară, Marinel Danci se afla într-un local din Borșa. Acolo, Colț Alb i-a aplicat patru pumni în față provocându-i leziuni (vezi fotografiile). Tânărul din Borșa, căsătorit, tatăl a unui copilaș de doi anișori, a vrut să depună plângere la Poliție. Agresorul l-a amenințat pentru a-l împiedica să facă acest lucru.

Ba mai mult, Colț Alb a mers mai departe: în seara zilei de vineri, 1 noiembrie 2019, Colț Alb alături de alți trei indivizi l-a întâlnit pe o stradă din Borșa pe fratele mai mare al celui agresat (căsătorit și acesta, tată a trei copii) unde i-a aplicat o corecție, amintindu-i totodată să nu cumva să afle poliția.

Doar că polițiștii au aflat de această dată și s-au prezentat la fața locului. Victima a ajuns la Spitalul de Recuperare Borșa, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate și a rămas internat peste noapte. Urmează ca acesta să depună și plângere și să prezinte certificat medico-legal.

COLȚ ALB SUSȚINE CĂ EL E VICTIMA. ”Eu i-am luat securea, polițiștii stăteau cu pistoalele scoase!”

Pentru prima dată www.vasiledale.ro și www.baiamare24.ro, cel poreclit Colț Alb a acceptat să ne prezinte și poziția sa referitoare la aceste incidente.

”Eu am ieșit în centrul orașului să îmi iau un pachet de țigări. Acolo a apărut cel care mă acuză că l-aș fi agresat. Și-a dat jos o geacă lungă iar sub ea avea o secure. A scos-o și a sărit la mine. Nu am făcut altceva decât să mă apăr. Ba mai mult, un echipaj al poliției a trecut prin zonă și a intervenit. Au scos pistoalele și chiar mi-au cerut să îi ajut să îl imobilizeze. Eu sunt cel care i-am luat securea, polițiștii stăteau cu pistoale scoase doar. Aceasta este în custodia poliției acum. Nu eu am fost agresorul, eu am fost cel atacat. Dacă nu eram atent și nu îl observam poate mă omora. Nu înțeleg ce au cu mine. Practic el a vrut să se răzbune pe mine” a declarat în exclusivitate Ilie Cornel Gherlan, poreclit Colț Alb.

IPJ Maramureș: Agresiune la Borşa

Vineri seara la ora 23.32, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în locul numit “Podul Cislei” din localitate, are loc o agresiune.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 39 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice, se manifesta agresiv şi avea asupra sa un topor. Bărbatul a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către alte trei persoane care i-au pulverizat spray iritant lacrimogen în zona feței și l-au lovit cu o sticlă de la bere în zona capului.

Poliţiştii au identificat două din cele trei persoane, respectiv doi borşeni de 27 şi 40 de ani, fiind efectuate cercetări şi pentru identificarea celui de-al treilea bărbat implicat. Victima a fost transportată la spital şi a rămas internată sub supraveghere medicală.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea oridinii şi liniştii publice. În funcţie de constatarea medico-legală se va face încadrarea juridică a faptei, urmând a se lua măsuri legale faţă de toţi paticipanţii la eveniment.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] EXCLUSIV: Doi frați din Borșa bătuți la un interval de patru zile. Colț Alb susține că el ar … Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); (function(window, document, undefined) { var script_tag = document.createElement('script'); script_tag.src = 'https://ad.mox.tv/mox/mwayss_invocation.min.js?pzoneid=4704&height=405&width=720&tld=baiamare24.ro&ctype=div'; var container = document.querySelectorAll('[data-id=_mwayss-6f729f62e9f927fdd239d7e3faa321c3]')[0]; container.setAttribute('id', (container.getAttribute('data-id')+(new Date()).getTime())); container.removeAttribute('data-id'); container.parentNode.insertBefore(script_tag, container); })(window, document); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.