VIDEO – Un șofer șicanat în trafic de șoferul unui BMW. Alături de un Merțan a blocat bd București

1
1539

Caz incredibil ieri seară pe bulevardul București din Baia Mare. Doi șoferi s-au întâlnit în trafic și au hotărât probabil să povestească de la volan autoturismelor, blocând pur și simplu ambele benzi ale bulevardului.

În spatele lor șoferii s-au enervat la culme și au început să claxoneze. Cei doi și-au continuat nestingheriți poveștile preț de câteva momente.

Și ca tacâmul să fie complet, când în sfârșit banda doi a fost eliberată de șoferul BMW-ului, acesta s-a enervat la culme și l-a șicanat în trafic pe șoferul care se afla în spatele lui.

Ba a făcut și câteva manevrele prin care își manifesta intenția probabil de a-l scoate de pe șosea. Nu au lipsit înjurăturile de rigoare.

” Cei doi presupun ca s-au întâlnit în trafic și au stat la povești blocând ambele benzi. Am fost și eu claxonat din spate de restul mașiniilor apoi am început și eu să claxonez. Cu greu s-a dat la o parte apoi a început să mă amenințe ca și cum eu aș fi de vină ca l-am deranjat de la discuție. Din pacate asemenea specimene sunt pe la toate colțurile. După cum l-am vazut eu părea un băiețel de cartier care și-o cam ia în cap crezându-se mare și tare că are SUV BMW. Presupun că mașina compensează altceva” a scris utilizatorul grupului de radare al www.baiamare24.ro.

ACTUALIZARE – Șoferul BMW-ului reacționează

Într-o postare pe fb, șoferul BMW-ului i-a răspuns conducătorului auto a cărui cameră de bord a înregistrat totul.

Iată ce a scris acesta: ”Dar gesturile obscene pe care mi le-ai adresat și că ai trecut pe roșu unde sunt? De aceea am iesit cu capul pe geam să îmi cer scuze, dar tu cum ești “deștept” te-ai dus pe roșu, bineînțeles după ce m-ai înjurat și mi-ai arătat “degetul”. Mare smecher!….. Ca să te informez și pe tine persoana respectivă avea o problema cu mașina. Am stat 4 secunde vizavi de el și l-am întrebat dacă pot să îl ajut cu ceva. Voi a-ți claxonat ca niște oameni fără rabdare! În urmatoarea filmare am ocolit groapa să nu îmi sparg cazanul cum îl numiți voi, deștepților! Nu vroia nimeni să te scoată de pe drum cu mașinuța ta! Urât din partea ta. Gesturile care le-ai aratat, ești un om incult sincer! Și ar fi frumos fiecare să vă vedeti de ale voastre! Nu mai dramatizați atât ca toți sunteti buni să comentați fără să știți ce s-a întâmplat exact! O zi buna!”

Dacă ați surprins asemenea imagini video vă așteptăm să le încărcați pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/groups/1742542809092739/

CLICK AICI PENTRU A VEDEA AL DOILEA VIDEO ÎNCĂRCAT DE UTILIZATORUL NOSTRU!

https://www.facebook.com/red.eds.10/videos/pcb.2970425306304477/144642386815409/?type=3&theater&ifg=1

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Domnule sofer de BMW…. Conform regulilor de circulatie, oprirea este INTERZISA pe banda de langa linia (dubla) continua. Ca il fortezi pe cel din spate sa o calce. Asadar, nici pentru 4 secunde nu este permis. Indiferent daca ai SUV sau caruta. Legea nu face diferente intre ele. Puteai trage linistit in fata celui cu Mercedes, sa pui avariile si sa vezi ce probleme are…. Astfel ca ai fi lasat o banda libera. Deci n-ai nicio scuza. Iti meriti cu prisosinta claxoanele. Asta insa nu scuza limbajul suburban si gesturile celuilalt… Dar deh, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul… Drumuri bune !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.