FOTO SOCANT – SURSE: Ar fi încercat să îl salveze fratele de la sinucidere. Era mult FUM în apartamentul lor

0
1444

Informații cutremurătoare ies la iveala în cazul celor celor doi frați care s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc turn de pe bd Traian din Baia Mare.

Conform surselor noastre frații Adrian și Marius T. erau foarte retrași. Mai mult, conform unor surse judiciare în momentul în care s-ar fi pătruns în apartamentul celor doi frați anchetatorii ar fi simțit un miros puternic de țigară.

Mai mult, există surse care susțin că bărbatul în vârstă de 38 ani s-ar fi angajat de puțină vreme la un local din zona Parcului Mara Baia Mare.

fratele cel mare a decedat la fața locului

Dar se spune că ar fi avut nevoie mare de bani și ar fi tot cerut bani în avans. S-ar fi ”lăudat” că el știe cu cât se vinde o ”liniuță” de droguri și chiar cunoaște asemenea persoane care distribuie, însă nu ar consuma. Din acest motiv anchetatorii merg în anchetă și pe această variantă: lipsa banilor și consumul de droguri

fratele mai mic a supraviețuit, dar este în stare critică la spital

Fratele mai mic a supravieţuit impactului, dar se află în stare gravă la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Potrivit medicilor, acesta a suferit multiple traumatisme, este conştient, dar dezorientat, urmând a fi internat pe Secţia de Terapie Intensivă. Se pare că acesta ar suferi și ceva probleme medicale mentale și că el este cel care ar fi încercat să îl salveze pe fratele lui. Ar fi încercat să îl oprească dar ar fi căzut și el.

La avizierul scării, cei doi fraţi figurau cu datorii în valoare de peste 667 de lei, suma reprezentând o restanţă de 16 luni. 

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.