ȘOCANT ÎN BAIA MARE: Doi frați s-au aruncat în gol de la etajul 5. Unul a murit, celălalt în stare critică (foto/video)

2
1667

Prin 112 s-a primit u apel prin care se anunţă că două persoane au căzut în gol de la etajul 5, de pe un bloc de pe Bd.Traian nr.15. Din păcate unul dintrei ei a decedat.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre cei doi sunt frați, Adi și Marius și locuiau în apartamentul proprietate personală. Se pare că erau mai retrași și nici nu ar fi avut un loc de muncă. Părinții le-ar fi murit.

Se pare că ar fi recurs la acest gest pentru că nu și-ar mai fi putut plăti taxele.

”Îi cunosc pe amândoi, am fost la aceeași școală. Nu aveau părinți. Știu că mergeau în fiecare duminică în târgu auto și vindeau mărunțiș” a povestit unul dintre vecini.

vom reveni

Detașamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitați pentru a interveni la evacuarea a două persoane căzute de la etaj. Ajunși la fața locului un pacient era decedat celălalt se află la spital, fiind preluat de colegii de la Ambulanță” plt adj. Dorel Pârje, ISU Maramureș.

Cadavrul bărbatului decedat a fost preluat de echipajul Serviciului Județean de Medicină Legală și a fost dus la morga Spitalului Județean pentru efectuarea necropsiei.

” Polițiștii au intervenit pe bulevardul Traian din Baia Mare după ce un bărbat a sesizat 112 că a auzit un zgomot iar apoi a observat două persoane căzute. Un băimărean de 38 de ani, decedat, a fost transportat la morga spitalului, iar fratele său de 35 de ani, rănit grav, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. A fost constituită echipă complexă care desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul” a precizat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] ȘOCANT ÎN BAIA MARE: Doi frați s-au aruncat în gol de la etajul 5. Unul a murit, celălalt în s… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.