EXCLUSIV – FOTO: CRIME ÎN SERIE LA CHECHIȘ / Câinii localnicilor sunt uciși rând pe rând (actualizare)

1
5048

Agitație mare în localitatea maramureșeană Chechiș după ce în ultimele trei zile cinci câini au fost uciși prin otrăvire. Sătenii nu mai știu ce să facă pentru a-l identifica pe individul care a băgat pur și simplu spaima în săteni.

„În Chechis, la 12 km de Baia Mare, de 3 zile, cineva, fără suflet, otrăvește câinii din sat. Până în momentul de față, sunt 5 câini care au fost otrăviți și au murit. Cel mai recent a fost azi. Primul a murit vineri dimineața. Ieri încă 1, azi dimineata 2 și mai pe la prânz înca unul” este mesajul primit de redacția baiamare24.ro.

”Adio prieten drag. Nu o să te uit niciodată, ai fost prietenul meu cel mai bun și așa o să rămâi mereu în sufletul meu! Sper doar că cel care te-a otrăvit să aibă parte de tot ce e mai rău în lumea asta și să chinuie așa cum te-ai chinuit tu până la ultima suflare” este mesajul dureros al unui localnic din Chechiș.

ACTUALIZARE

Nu a fost depusa nicio sesizare. Polițiștii din localitate s-au sesizat în urma apariției în spațiul public a articolului de presă și desfășoară verificări cu privire la aspectele menționate, urmând a dispune măsuri în consecință, anunţă reprezentanţii IPJ Maramureş.

Azi a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.