ACCIDENT ÎN BUCIUMI: Un tir a intrat în mașina care circula în fața sa. Doi adulți și o fetiță de 4 ani care mergeau pe LITORAL și-au văzut moartea cu ochii (foto)

0
1253

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de ieri pe DN1C Baia Mare – Dej, pe raza localității Buciumi (oraș Șomcuta Mare).

Din primele informații se pare că șoferul unui autotren nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul Mercedes care circula în fața sa. Când șoferul Mercedesului înmatriculat în judetul Satu Mare a redus viteza, șoferul autotrenului nu a mai putut evita impact și l-a izbit în partea din spate.

Din fericire în urma impactului, doi adulți și o fetiță în vârstă de 4 ani care se aflau în autoturismul Mercedes nu au fost rănite. Aceștia mergeau spre Litoralul Românesc în concediu.

Conform martorilor la fața locului au sosit polițiștii din Șomcuta Mare și Baia Mare, un echipaj SMURD tot de la Șomcuta Mare.

Polițiștii ar fi descoperit la fața locului că șoferul autotrenului înmatriculat în județul Bistrița Năsăud avea un magnet pus în zona cutiei în care se află tahograful. Se pare că acesta vroia să ajungă cât mai repede acasă și a apelat la această metodă, încălcând astfel legislația rutieră.

Un localnic martor la eveniment l-a întrebat pe colegul celui de la volanul autotrenului: ”domnule, de ce vă grăbiți? Putea să fie un copil sau să vă sară ceva în fața camionului”. Răspunsul șoferului a fost: ”noi ne grăbim, că avem program. Nu-i treaba ta!”

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.