VALEA VIȘEULUI: Aproximativ 8.000 de pachete cu ţigări confiscate la frontiera de nord (foto)

0
356

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat în urma unei acțiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu ţigări desfăşurate la frontiera cu Ucraina, aproximativ 8.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 92.500 lei, marfă care urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

Tot, ieri, 07 septembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului – ITPF Sighetu Marmației a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj al poliției de frontieră a descoperit, în anexa unui imobil nelocuit de pe raza localității de frontieră Valea Vișeului, județul Maramureș, 16 colete care conțineau țigări, de proveniență ucraineană.

S-au luat măsuri de monitorizare și supraveghere a zonei, iar în cel mai scurt timp, au fost anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Cele 16 colete cu țigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 7.910 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare este de peste 92.500 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.