IMPACT TERIBIL: Doi tineri răniți în Leordina după ce s-au lovit cu maşina de un podeț (foto exclusiv, video)

1
1304

Un teribil accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național 18 Sighetu Marmației – Borșa, pe raza localității Leordina.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a părăsit partea carosabilă unde s-a izbit violent de un podeț din beton. Apoi vehiculul s-a dat peste cap și a distrus gardul unui imobil.

În urma impactului violent vehiculul a fost distrus iar atât șoferul, cât și un pasager, ambii în vârstă de aproximativ 19-20 ani, au suferit leziuni corporale.

La fața locului polițiștii efectuează cercetări.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] IMPACT TERIBIL: Doi tineri răniți în Leordina după ce s-au lovit cu maşina de un podeț (foto e… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.