APEL DISPERAT: O familie își caută fiul și a cerut ajutorul locuitorilor din Vișeu de Sus (foto)

1
8621

”Apelăm cu disperare la ajutorul dumneavoastră, ASTĂZI, ora 16:50 la cabana ”Las Vișeu” se vor organiza niște grupuri pentru a-l căuta pe ADRIAN MÂȚ, care e dat dispărut de câteva zile. Rugăm orice persoană dispusă să ne ajute, să ni se alăture astăzi!” scrie Horst Zavaczki, pe pagina de socializare.

Bărbatul în vârstă de 22 ani a dispărut de câteva zile și familia nu știe absolut nimic de el. Aparținătorii ne-au spus că acesta nu obișnuia să plece să spună.

Informațiile ne-au fost confirmate oficial și de către IPJ Maramureș. ”Polițiștii efectuează cercetări pentru găsirea persoane dispărute” au precizat aceștia.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] APEL DISPERAT: O familie își caută fiul și a cerut ajutorul locuitorilor din Vișeu de Sus (foto… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.