FOTBAL. MECI AMICAL: ACS Satu Nou de Jos (Liga a V-a) – Sport Team Baia Mare 6-7 (3-1)

0
1593

Meciul s-a disputat marți 13.08.2019, pe terenul din Satu Nou de Jos.
Marcatori:Cristian Cozma, Bogdan Petruș, Alexandru Stănicică, Amuri Hamza Wa Malambe și Mihai Perța-2, pentru gazde, respectiv Bogdan Bîrle-3, Sorin Bozântan-3 și Mario Bela, pentru oaspeți.


Echipele:
A. C. S. Satu Nou de Jos: Waldemar Tomoiagă, Ioan Fărcaș, Robert Lăcătuș, Gabriel Berindan, Robert Mezei, Cristian Cozma, Claudiu Bărbuș, Bogdan Petruș, Alexandru Stănicică, Mihai Perța, Amuri Hamza Wa Malambe și Cristian Csukur. Antrenor Claudiu Bărbuș.

Sport Team: Darius Mihuț, Edy Costin, Daniel Chendrean, Gheorghe Mateiaș, Sorin Bozântan, Dorin Avram, Virgil Rațiu, Ionuț Șimon, Marian Sabadâș, Rareș Pop-Popescu, Mario Bela, Daniel Gheighiș, Gavrilă Alin, Cristian Bărbos, Marius Hindli, Bogdan Trif și Bogdan Bîrle. Antrenor Ioan Marchiș.
Arbitrajul a fost asigurat de Marius Bărbuș și Andrei Mureșan.

Meciul a fost echilibrat, ambele echipe conducând pe tabela de marcaj, însă cei care au fost mai pragmatici pe final de meci, au fost băimărenii, care și-au adjudecat victoria cu scorul de 7-6.
Echipa de Liga a V-a, din Satu Nou de Jos, a legitimat în acest an și un jucător congolez de 22 ani, care este foarte tehnic și joacă pe postul de atacant, fiind autorul unui gol și a trei asisturi. 
Meciul de marți a fost ultimul de pregătire, pentru gazde, înainte de primul meci oficial din Cupa României, din anul competițional 2019-2020, care va avea loc duminică 18.08.2019, cu A. S. Culcea, pe terenul din Săcălășeni. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.