UN NOU INCIDENT FEROVIAR: UN VAGON AL MOCĂNIȚEI AR FI DERAIAT PE VALEA VASERULUI (GALERIE FOTO)

2
536

Acțiune în desfășurare a salvamontiștilor maramureșeni pe Valea Vaserului, traseul Mocăniței.

În urma unui apel primit la 112 se pare că un vagon al trenului turistic Mocănița ar fi deraiat la kilometrul 8. Nu se cunosc alte detalii deocamdată.

O echipă de prim răspuns a Salvamont Maramureș – formațiunea Vișeu de Sus se deplasează de urgență spre zona respectivă.

Totodată un echipaj al pompierilor militari Vișeu de Sus și un echipaj medical au plecat spre zona amintită mai sus.

ACTUALIZARE

Din informaţiile primite de la faţa locului, s-a constatat o defecţiune aparută în timpul deplasării care nu a putut fi idetificată înainte de plecarea în cursă. Regretăm faptul că s-a produs acest incident“, spun administratorii Mocăniţei.

Au fost verificate toate personale din tren, nu au fost victime. Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru cei de acolo că totuşi se întamplă destul de des – Victor Benga, şef Salvamont Maramureş.

Luni, o comisie mixtă formată la nivelul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va face verificări.

Foto: ISU Maramures/Salvamont Maramures

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] UN NOU INCIDENT FEROVIAR: UN VAGON AL MOCĂNIȚEI AR FI DERAIAT PE VALEA VASERULUI (GALERIE FOTO) INCIDENT FEROVIAR VIȘEU DE SUS: Vezi ce spune conducerea CFF Vișeu de Sus despre cum a deraiat trenul pe Valea Vaserului. 14 turiști răniți (foto/video) PREMIERA FOTO/VIDEO: A deraiat MOCĂNIȚA pe Valea Rea la Vișeu de Sus. Intervin 7 echipaje medicale. 12 persoane rănite (ACTUALIZARE) Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.