EXCLUSIVITATE: Un băiețel de 4 ani susține că ar fi fost violat oral și anal de un minor de 5 ani. Nu s-au găsit leziuni (foto/video – ACTUALIZARE 2)

1
2787

Îngrozitor! Alertă maximă în zona Cuprom din Baia Mare. Poliția este în alertă! În copilaș de numai trei anișori a fost violat și supus la perversiuni sexuale orale de un alt minor!

Nenorocirea s-a produs în urmă cu puțin timp în tufișurile din zona fostului Combinat Cuprom din Baia Mare. În zona în care Estera a fost ucisă.

Un băiețel de numai 4 anișori a fost găsit dezbrăcat de mai mulți locatari. Imediat s-a cerut ajutor la 112.

La fața locului a sosit echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș, dar și mai multe echipaje de poliție.

Suspectul care nu are mai mult de 5 ani a dispărut fără urmă.

Micuțul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Maramureș.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada Electrolizei, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că un băiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor. La scurt timp, a fost înregistrată o alta sesizare prin SNUAU 112 că un băiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor. Băiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicală.

Celălalt minor, de 5 ani, se afla în acest moment la sediul Poliției municipiului Baia Mare. În prezent polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Au fost depuse plângeri de părinții celor doi minori pentru agresiune sexuală a minorului de 4 ani și pentru lovire a minorului de 5 ani și se constituie dosare penale. Examinarea medico-legală a relevat că nu există niciun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victimă a agresiunii sexuale.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.