EXCLUSIVITATE: Imagini oribile la Satulung. Un localnic se masturba pe acoperişul casei, sub privirile unor copii (FOTO, VIDEO)

1
3125

Caz şocant în Satulung, cu câteva zile în urmă. Mai mulţi copii din aşa numitul cartier al tinerilor din Satulung l-au înregistrat cu telefonul pe unul dintre vecini, în timp ce se masturba pe acoperişul casei.


La câteva zile după întâmplare, imaginile au fost văzute şi de adulţi, care au alertat imediat autorităţile locale, poliţiştii şi reprezentanţii primăriei.

Din informaţiile noastre, individul este însurat, are mai mulţi copii şi este suferint de anumite afecţiuni medicale.

Reprezentanţii primăriei Satulung au deschis o anchetă socială şi care va stabili dacă minorii mai pot locui sub acelaşi acoperiş cu acest individ.


Din păcate filmuleţul a ajuns şi pe reţelele de socializare.

Vă vom ţine la curent cu urmările acestei întâmplări.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] EXCLUSIVITATE: Imagini oribile la Satulung. Un localnic se masturba pe acoperişul casei, sub privir… Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.