BOLUNZEȘTE LUMEA: Un tânăr din Baia Mare a fost reținut după ce s-a masturbat pe stradă

0
1673

Scene incredibile pe principala arteră a municipiului Baia Mare. Un tânăr nu s-a mai putut stăpâni în a-și satisface propriile plăceri trupești și nu a mai ținut cont de faptul că se află în public.

Omul a trecut peste pudicitate și s-a masturbat în mijlocul străzii, fără să îi pese de reacția celor din jur. Însă, trecătorii nu au fost foarte încântați de exhuberanța tânărului și au sunat la poliție. Se pare că individul nu s-ar fi aflat la prima ispravă în acest sens, astfel că oamenii legii l-au ridicat și l-au dus direct în Centrul de Reținere. Ba chiar va fi propus pentru arestare preventivă.

“Miercuri, 7 august, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din Baia Mare au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un băimărean de 25 de ani, cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă comisă pe bulevardul Bucureşti din municipiu. Tânărul urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. În acest caz, se continuă cercetările”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. ( Cătă ȚINEGHE, AxaNews.ro)

Nu este primul caz de acest gen in Maramureș. BaiaMare24.ro va prezentat recent un alt caz petrecut la Satulung. Citește in linkul următor toate detaliile:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.