ÎN 27 IUNIE: Festivalul Național Concurs de folclor ”ION PETREUȘ” (foto/video)

0
778

Consiliul Județean Maramureș și Ansamblul Folcloric National „Transilvania” va invita joi, 27 iunie la cea de a XI-a ediție a Festivalului Național Concurs de Folclor „Ion Petreus”.

Invitati: Stefan și Andrei Petreus, Grigore Leșe, Sava Negrean Brudașcu, Ioan Berci, Marinel Petreuș și Ghiță Pârja alături de grupul „Am fo si-om fi” din Ieud, Voichița Nemeș Andreica, Gelu Voicu, Ioana Pricop, Alexandru Pop, Coconii Maramureșului și Mugurii Maramureșului.

Gazda evenimentului, celebra realizatoare și producătoare de televiziune #Iuliana Tudor!

Cu participarea Extraordinara a Orchestrei și a Corpului de Balet ale Ansamblului Folcloric Național„Transilvania”, dirijor Eduard Albina, coregraf Emil Miheț. Festivalul va fi filmat de Televiziunea Română, TvrCluj și Tvr3.

Evenimentul va avea loc în cea mai frumoasa Sala de spectacole din Baia Mare, #ATP Tech Center langa Reprezentanța #Mercedes

Concursul va avea loc între orele 14.00 și 16.00 iar Gala Laureaților de la ora 18.00! Biletele se pot procura de la sediul ansamblului de pe bld. Traian, nr. 8, pret bilet 20 de lei! Va asteptam cu drag!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.