VINE IARNA LA TG. LĂPUȘ: Sălărițele au ieșit pe DN18B. Explicația – dressing cu piatră spartă (foto/video)

1
770

”Atenție șoferi! Pregătiți-vă anvelopele de iarnă! La Lăpuș vine iarna❗️” este mesajul halucinant postat de un șofer pe pagina de socialziare. Și într-adevăr celebrele sălărițe ce le vedem (când le vedem) iarna pe șoselele județului, au ieșit din garaje.

De această dată pe DN18B Baia Mare – Tg. Lăpuș sălărițele împrăștie nu sare, ci piatră spartă. Totul pentru protejarea părții carosabile și așa distrusă de traficul greu.

video: Roby Toth

Zetea a cerut explicații despre același lucru dar pe tronsonul Repedea – Poienile de Sub Munte

Iată ce a scris ieri președintele Consiliului Județean Maramureș pe pagina de facebook referitor la un caz identic produs pe drumul județean Repedea – Poienile de Sub Munte: ”Am cerut zilele trecute lamuriri din partea administratorului retelei de drumuri judetene din judetul Maramures, SC Drumuri & Poduri SA in ceea ce priveste imaginile de mai jos. Am fost si eu revoltat, la fel ca alti zeci de maramureseni care mi-au transmis direct parerea lor, de felul in care angajatii societatii fac lucrari pe drumurile judetene.

Am inteles explicatiile tehnice conducerii societatii. Am inteles ca nu se arunca nisip, ci piatra sparta pentru protejarea suprafetei carosabile de temperaturile de peste 50-60 de grade celsius. Am inteles ca este singura solutie disponibila pe acest tip de asfalt vechi cu multe plombe. Am cerut confirmarea acestei solutii tehnice de la reprezentanti ai unor societati private si au confirmat ca pe aceste temperaturi, acest strat de “dressing” este singura solutie. Dar tot nu sunt de acord cu atitudinea societatii noastre de drumuri.

Am cerut societatii sa iasa public si sa explice tipul de lucrari. Am cerut sa foloseasca cuvinte pe intelesul tuturor. Nu s-a intamplat asta. Asa ca ii dau un avertisment public domnului director Marinescu. Oamenii au nevoie de informatii. Oamenii trebuie sa stie ce lucrari si in ce grafic de timp se fac pe drumurile judetene din Maramures!

Am alocat in acest an cel mai mare buget din istoria societatii de drumuri judetene. Noi, la Consiliul Judetean Maramures, ne facem treaba si aducem acesti bani in judet! Le cer celor de la SC Drumuri & Poduri SA Maramures sa isi faca si ei treaba! Sa faca lucrari de calitate si sa comunice cu maramuresenii!”

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. “Am inteles explicatiile tehnice conducerii societatii.” Scrieti va rog corect ca sa inteleaga lumea daca le-a predat conducerii societatii sau le-a preluat de la conducerea societatii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.