SOŢI AGRESIVI: Trei dosare penale pentru violență în familie la Tg Lăpuș, Coroieni și Sălsig

0
579

Reamintim victimelor violenței domestice faptul că pot solicita polițiștilor emiterea unui ordin de protecție provizoriu, care poate fi pus în aplicare de îndată, astfel încât acestea să nu mai fie nevoite să aştepte unul încuviinţat de judecător. Poliţiştii au intervenit ieri, 18 iunie, la trei cazuri de violenţă în familie, în fiecare caz au întocmit dosar penal şi au emis un ordin de protecţie.

O femeie domiciliată în Sălsig a reclamat faptul că soţul său, cu care se află în proces de divorţ, pe fondul consumului de alcool a agresat-o şi a ameninţat-o cu acte de violenţă. Faţă de bărbatul de 51 de ani, poliţiştii au emis ordin de protecţie.

Poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie domiciliată în Coroieni a fost agresată de către soţul său, aflat în stare de ebrietate. Întrucât prezenta leziuni corporale ca urmare a agresiunii, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au informat-o cu privire la posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie, însă a refuzat.

Tot ieri, o tânără de 25 de ani din Târgu Lăpuş a reclamat că a fost agresată de soţul său, necesitând conform certificatului medico-legal prezentat poliţiştilor mai multe zile de îngrijiri medicale. Aceasta s-a adresat Judecătoriei Târgu Lăpuş în vederea obţinerii unui ordin de protecţie împotriva soţului ei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, iar poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.