REVOLTĂTOR: O băimăreancă a aflat leșurile a doi mistreți în tomberonul de gunoi de lângă bloc (foto/actualizare)

0
616

”Revoltator, incredibil. Duceam gunoiul si uite ce am gasit….Inca sun proaspete. La noi tot se permite, uite asa, reguli? -sunt numai sa le incalcam si sa vorbim de altii ce fraieri sunt….da noi sa fim sanatosi.” este mesajul postat de băimăreanca Nemeth Judih, pe pagina de socializare.

Femeia a găsit astăzi dimineață resturile a doi mistreți puse pe capacul tomberonului de lângă blocul în care locuiește situat pe strada Petofi Sandor din Baia Mare.

Imediat poliția s-a autosesizat.

”Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, alături de reprezentanți ai altor instituții competente, D.S.V.S.A. MM și A.J.V.P.S. MM, efectuează cercetări la fata locului pentru a stabili împrejurările în care au ajuns la tomberon resturi din animale sălbatice” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Mai grav este faptul că în ultima vreme s-au găsit mistreți morți în pădurile din Maramureș, animale infectate cu virusul pestei porcine.

ACTUALIZARE

Azi, în jurul orei 10.00, o femeie din Baia Mare a sesizat poliția că a observat resturi de animale sălbatice la o ghenă din municipiu. Două capete ce provin de la exemplare de mistreț precum și resturile biologice găsite au fost ridicate de către reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare în vederea efectuării unei examinări medico veterinare.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj iar polițiștii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor sa dispună masuri legale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.