EXCLUSIVITATE – ZVON: După întâlnirea profesională de la Tg. Lăpuș, au descins procurorii DGA. Percheziții și polițiști audiați

1
1481

Așa cum v-am promis revenim cu informații în exclusivitate primite pe surse din zona Poliției Orașului Târgu Lăpuș. Menționăm că nu băgăm mâna în foc că ar avea legătură evenimentele între ele, însă coincidența ESTE PREA PREA MARE!

Ce s-a întâmplat

Săptămâna trecută la Târgu Lăpuș, Poliția din localitate, a fost gazda unei întâlniri profesionale. Reuniunea a fost organizată de noua comandă a IPJ Maramureș.

Culmea e că după câteva zile, ”gurile rele” spun că aceeași unitate de poliție ar fi fost luată la PURICAT de către Direcția Generală Anticorupție (DGA) Marmureș. Sursele noastre spun că au avut loc percheziții, au fost polițiști audiați de către procurorii DGA.

Lovitură de imagine sau neconcordanțe organizatorice?

Iar noi jurnaliștii nu putem să nu ne punem întrebări, evident retorice. Una dintre acestea ar fi: oare actuala comandă a DGA Maramureș chiar nu l-a informat pe proaspătul șef al IPJ Maramureș (fost șef al DGA Maramures) despre ”incursiunea” pe care urmează să o facă? Nu de alta, dar putea fi aleasă o altă locație în acest caz! Să fie așadar o lovitură de imagine pentru Ilie Timiș, noul șef al DGA Maramureș sau pur și simplu au fost doar neconcordanțe organizatorice. Sau poate chiar își dau la ”gioale”!

În fine, lăsând zvonoteca deoparte, noi așteptăm un punct de vedere al IPJ Maramureș referitor la perchezițiile care au avut loc la sediul Poliției orașului Târgu Lapuș și totodată, dacă se poate, și câți polițiști au fost vizați în această anchetă a DGA Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.