PRAPAD LA SUCIU DE SUS ȘI SUCIU DE JOS: Curți și case indundate, drum acoperit de ape (foto/video cititori)

1
625

Ploile din dupa-masa de marti au facut prapad in Suciu de Sus. A plouat atat de abundent incat iarasi apa a inundat curtile, dar si gospodariile oamenilor.

In intervalul 18.06.2019 ora 19:00 – 19.06.2019 ora 03:00 este in vigoare un cod  portocaliu de inundatii, valabil pentru râurile mici din bazinele hidrografice: Lăpuș – bazin superior și afluenții din bazinul mijlociu.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitațiilor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Lăpuș – bazin superior și afluenții din bazinul mijlociu, județul Maramureș.

ACTUALIZARE 1

In urma ploii abundente, Pichetul Tg Lapus intervine pt evacuarea apei din 2 gospodarii in localitatea Suciu de Jos. Tg Lapus intervine cu 1 autospeciala si o motopompa. In sprijin se deplaseaza sinun camion de la Detasamentul Baia Mare cu o motopompa remorcabila.
De asemenea s a intervenit si in Rohia pt decolmatarea unui podet.

ACTUALIZARE 2

Drumul comunal spre zona Periacul Mare din Suciu de Sus este impracticabil din cauza ploii abundente. Fotografiile sunt elocvente.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] PRAPAD LA SUCIU DE SUS ȘI SUCIU DE JOS: Curți și case indundate, drum acoperit de ape (foto/video… COD PORTOCALIU: Localitatea Copalnic Mănăștur a fost lovită de o furtună violentă (foto/video) Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.