Sindicaliștii din Poliție dau în judecată trupa Paraziții, pentru versurile piesei “Antimiliție”

0
1237

Sindicaliștii din Poliție au declarat că vor acționa în instanță trupa  hip-hop Paraziții, pentru că se consideră jigniți de versurile piesei recent lansate, intitulată „Antimiliție”.

„Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului București, îi vom acționa în judecată pentru calomnie și pentru ce mai găsesc avocații acolo, că nu poți să-i înjuri pe toți polițiștii din țara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greșim, dar totuși, este foarte mult”, a declarat, potrivit mediafax.ro, Iulian Surugiu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP).

Surugiu consideră că membrii formației Paraziții au exagerat de această dată, pentru că înjură și familiile polițiștilor.

„Nu am spus niciodată că avem numai polițiști deștepți, frumoși, dar nici așa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toți sfinții și de toți răniții. Deocamdată nu știm ce fel de daune vom cere”, a precizat Surugiu.

Piesa „Antimiliţie“ face parte din noul album al trupei Paraziţii, „Arma Secretă“, şi a fost lansată în urmă cu trei săptămâni. Piesa a adunat până în prezent peste un milion de vizualizări. 

Versurile piesei:  

„Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist / N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist / Băi lingău convins dacă n-ai nici-un vis fă-te poliţist / Fă-te poliţist / Hai fă-te poliţist.

Dacă nu ţi se mai scoală, fă-te poliţist / Dacă vrei să n-ai prieteni, fă-te poliţist / Dacă mă-ta-i cur*ă şi tactu’ comunist Fă-te poliţist / Hai fă-te poliţist“ .

De altfel, „Antimiliţie“ nu este prima piesă a trupei ce are ca subiect Poliţia Română. În 2016, Paraziţii lansa piesa „Poliţia trece“, cu versuri precum: „A pus sirena m-a speriat m-a tras pe dreapta/ Şi-a coborât un poliţist urât, inteligent ca noaptea/În lipsa centurii i-am dat un alt buletin/Vă rog frumos în p**a mea lasă-mă să termin/I-am vorbit cu respect că poliţiştii sunt fani/ Am încercat să-i dau mită doar 50 de bani.“

(Sursa: Adevărul. Foto: captură video Paraziții)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.