FOTBAL. LIGA A IV-A. SERIA SUD: Scandal cu polițiști la Seini. Arbitrii și observatorul înjurați (foto)

5
1575

Etapa cu numărul 19 a fost programată în ziua de 1 mai 2019. Nu au lipsit nici scandalurile. La Seini spre exemplu, echipa locală a primit vizita celor de la Progresul Șomcuta Mare. A fost scandal cât casa după ce un spectator a intrat pe teren și a intenționat să ajungă la banca de rezerve a oaspeților.

Observatorul Gheorghe Bărbuș a sunat la poliție iar patru polițiști de la Poliția Locală Seini au sosit urgent la fața locului.

După acest incident atât observatorul jocului cât și jucătorii oaspeți au fost injurați fără încetare. Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-0 în favoarea celor de la Șomcuta Mare.

Rezultatele etapei

Groșii Țibleșului – Dumbrăvița 2-1 (2-0)

Unirea Șișești – Viitorul Ulmeni 0-6 (0-3)

CS Seini – Progresul Șomcuta Mare 0-5 (0-3)

CS Fărcașa – Lăpușul Tg. Lăpuș 2-0 (1-0).

AS Nistru și FC Suciu de Sus au stat.

foto: facebook.com/Bogdan Birle

Comenteaza cu Facebook

5 COMENTARII

  1. Scandal imens la Seini, parca am fi in jungla. Sa vedem ce AMENZI DURE vor da cei de la AJF fata de clubul din Seini. Daca nu venea POLITIA LOCALA, arbitrii, observatorul si echipa oaspete erau batuti cu bestialitate de tiganii de acolo. Inacceptabil.

  2. suspendare teren + amendă mare și se liniștesc țiganii din Seini la fel ca și cei din Mogoșești. Doar cu disciplină putem dezvolta fotbalul maramureșean.

  3. Verificati daca arbitrul de la Seini – Șomcuta a notat incidentele in raportul meciului, există informații că se încearcă mușamalizarea cazului pentru a ajuta echipa din Seini să scape de amendă! Domnule Dale așteptăm informații noi pe acest subiect.

  4. seini a facut circ si cu grosii tiblesului, vad ca numai la scandaluri se pricep! atunci a fost barbus arbitrul, acum este la scandal barbus observatorul, ce dracu fac astia? familia barbus este din seini sau ce-i ajuta asa de mult pe papagali?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.