CRIMĂ ÎN BAIA MARE: Un băimărean ar fi fost ucis de unul dintre vecini. Legiștii spun că a fost infarct (FOTO – actualizare)

2
2762

O crimă zguduie iarăşi municipiul Baia Mare. De aceasta dată un bărbat a fost omorât se pare de un vecin.

Crima a avut loc azi, după un conflict din cauza unui teren.

ACTUALIZARE 1

Detalii șocante ies la iveală în cazul omorului de astăzi din Baia Mare. Conform informațiilor noastre victima avea 62 de ani. Era în judecată pentru o alee comună cu suspectul, alee care era folosită de ambii pentru acces la proprietăți.

Vecinii au susținut că agresorul a lucrat pe vremea regimului comunist, la Securitate și că era un om certăreț. ”Se certa cu toată lumea. Erau în judecată pentru alea acesta” a spus un vecin.

Vecinii spun că certurile erau frecvente între cele două părți. “Se certau pentru pământ. Casele lor erau una lângă alta, aveau o alee comună, care trecea prin curtea celui omorât. Celălalt, care a lucrat pe la Securitate (n.red. – informație neconfirmată oficial!), trebuia să treacă prin curtea lor să ajungă la casa lui. Chemau poliția foarte des, se certau des. Erau mereu în conflict. Nu am fost acasă acum, dar mi s-a povestit că s-au bătut atâta de tare, încât unul dintre ei a murit. Celălalt, cel care a comis crima, e un scandalagiu, mereu se certa”, au relatat vecinii.

Anchetatorii l-au dus la audieri pe suspect. Totodată cadavrul a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Deocamdată unii vecini vorbesc că ar fi ucis cu un cuțit, alții că ar fi fost ucis cu o lovitură puternică de pumn.

Cert este că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș nu oferă deocamdată informații oficiale, spunând doar că vor trimite un comunicat de presă în cel mai scurt timp posibil.

ACTUALIZARE 2

Conform informațiilor noastre la fața loculiu s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș. Bărbatul în vârstă de 62 ani era decedat.

ACTUALIZARE 3

Cazul este unul foarte ciudat, susțin anchetatorii. Asta și pentru că circumstanțele în care s-a produs tragedia sunt, încă, neclare. Mai exact, la 112 a sunat, inițial… suspectul crimei.

“Astăzi, 9 aprilie, s-a înregistrat o cauză. Infracțiunea este de omor. Din primele cercetări, evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan între doi vecini de pe strada Castanilor din Baia Mare. Cei doi au avut conflicte anterioare și există mai multe plângeri făcute de cele două părți. Există și un dosar aflat pe rolul instanței. Interesant este faptul că, la 112, a sunat suspectul crimei, care a reclamat că este bătut de bărbatul care a decedat ulterior. Așteptăm concluziile expertizei medico-legale. Cercetările continuă, pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs infracțiunea”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ACTUALIZARE 4

Răsturnare de situație în cazul decesului de ieri de pe strada Castanilor din Baia Mare. IPJ Maramureș a furnizat astăzi informații oficiale referitoare la rezultatele necropsiei. Aceasta ar fi fost neviolentă, fiind provocată de cauze medicale.
”În urma efectuării necropsiei asupra cadavrului bărbatului decedat ieri pe strada Castanilor din municipiul Baia Mare, s-a constatat că moartea a fost neviolentă și a fost provocată de cauze medicale. În cauza nu a fost dispusă nicio măsură preventivă împotriva vreunei persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsurile legale” se precizează în comunicatul de presă al IPJ Maramureș.

preluare AxaNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.