VIDEO: Un maramureșean implicat într-un carambol la Jucu

0
630

Un accident de circulație s-a produs astăzi în jurul orei 13.45 în apropiere de localitatea clujeană Jucu.

Pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, un ansamblu de vehicule TIR a lovit din spate un autoturism, pe care l-a proiectat în autoturismul care circula în fața sa.

Acesta a fost la rândul său proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Un conducător auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, alte trei persoane primind îngrijiri la fața locului.

Foto/video: gherlainfo.ro.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a petrecut pe DN1C la kilometru 21+700m. Un șofer în vârstă de 47 ani a condus ansamblul de vehicule format din autotractor și semiremorca pe DN 1 C E576 din directia Cluj-Napoca spre Gherla. Ajuns la km 21+700 m nu a păstrat o distanță de sigurață față de un autoturism condus de un barbat de 34 ani, din Baia Mare, județ Maramureș, intrând în coliziune față spate cu acesta. În urma coliziunii autoturismul a fost proiectat în alt autoturism care îl preceda, și care era condus de un barbat de 34 din Cluj Napoca. Autoturismul lovit initial de TIR, a pătruns pe sensul opus de ciculație unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 62 ani. Acesta din urma a fost transportat la UPU 1 Cluj Napoca. Conducatorii de autovehicule au fost testați, rezultatul fiind negativ. Traficul s a desfasurat pe un singur sens timp de 40 min.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.