EXCLUSIVITATE – Un şofer beat a intrat intenţionat cu maşina în doi motociclişti la Vişeu de Sus (FOTO)

0
1508


Incident şocant pe str. 22 Decembrie din Vişeu de Sus. Un localnic s-a urcat băut la volan, apoi a urcat pe trotuar şi a lovit intenţionat doi motociclişti care erau parcaţi acolo. Mai mult, a luat o bară de metal cu care a încercat să-i lovească pe tineri.
Unul dintre ei a reuşit să se baricadeze într-o maşină. Dar agresorul a lovit şi a zgâriat maşina respectivă.


Au intervenit poliţiştii din Vişeu de Sus şi l-au imobilizat pe individ.
Este vorba de un localnic în vârstă de 36 de ani. La sediul poliţiei între agresor şi una dintre părţile vătămate a izbucnit un nou scandal, cei doi agresându-se reciproc.
A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din nou, cei doi fiind încătuşaţi.
S-a deschis dosar penal pentru distrugere în formă continuată cu intenţie.
Agresorul a spus că a făcut ce a făcut din cauza zgomotului de motor, din cauza căruia nu se putea odihni…

“Un bărbat de 40 de ani a sesizat Poliția Vișeu de Sus despre faptul că o persoană care conducea un autoturism a avariat cu intenție două motociclete parcate pe strada 22 Decembrie, din oraș.

La fata locului a fost identificat șoferul, un bărbat de 36 de ani, din Vișeu de Sus, care a fost condus la sediul poliției. La scurt timp, la sediul poliției a venit și apelantul, care a devenit agresiv și l-a îmbrâncit pe bărbatul care a condus autoturismul. Ambii au fost imobilizați de polițiști.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că avea o concentrație de 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în formă continuată, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere. Celălalt bărbat este cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.