DIANA ILUȚ, noul prim-vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatului Român

0
66

Zilele trecute, în orașul Alba-Iulia, s-au adunat cei mai reprezentativi oameni ai mediului antreprenorial românesc pentru a vota noua conducere a Uniunii Naționale a Patronatului Român.
UNPR este o uniune de federații patronale, cu patrimoniu propriu și personalitate juridică. Este cea mai activă și dinamică confederație patronală din România, fiind prezentă în 24 de județe ale țării cu companii membre din toate domeniile economice.

În cadrul Adunării Generale UNPR, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș a fost reprezentată cu succes de către președintele Diana Iluț (Sfara Tours Baia Mare) și vicepreședinții Cușner Cornel (Rustic Construct) și Roatiș Ionuț (Grup General ID), unde Diana Iluț a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte cu cel mai mare număr de voturi.

„De asemenea, membrul nostru din Consiliul Director – Flaviu Leșe, a candidat din partea RoCredit IFN SA pentru funcția de vicepreședinte și îl felicităm pentru succesul obținut.
Le mulțumim colegilor noștri care ne-au reprezentat cu mândrie, și pe această cale, îi urăm sincere felicitări doamnei Iluț pentru noua funcție. Este o realizare remarcabilă și o recunoaștere a abilităților și contribuțiilor sale valoroase.
Îi dorim mult succes și suntem convinși că va aduce o contribuție semnificativă în următoarele acțiuni ale UNPR.” – anunță Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.