Vasile Miriuță, așteptăm gestul de onoare: DEMISIA!

0
274

Încă un meci pierdut, încă o dezamăgire! Se împlinesc 3 ani de dezamăgiri și eșecuri pe bani publici, pe banii băimărenilor!

După ce în iarnă anunța cu surle și trâmbițe aducerea lui Iosif și transferurile unor mercenari de divizie inferioară, dar și cantonamente pe zeci de mii de euro, la scurt timp și-a dat seama că alegerea n-a fost bună și șeful de galerie nu poate face nimic mai mult decât să piardă meci după meci. Apoi, a intrat marele Ancelotti de Baia Sprie în iarbă și a demonstrat că poate și mai puțin! După ce promitea că o să câștige 5 din 6 meciuri, în urma înfrângerii de astăzi a ajuns să aibă un parcurs derizoriu. O singură victorie din 6 meciuri și așa am ajuns din nou în Liga III. Ne-a amăgit cu egalurile mai ceva ca în fotbalul italian, doar că a fost prea târziu! Aveam nevoie de victorii meci de meci!

La startul sezonului zicea că își rupe carnetul de antrenor dacă echipa o să retrogradeze!
-Foarfecile ți le dăm noi, băimărenii pe care i-ai amăgit și mințit! La fel ai făcut și cu administrația băimăreană care a pompat bani cu nemiluita, consilieri ridicând mână la toate prostiile și conducerea administrației oferind încredere unei persoane limitate profesional! Așa că, nu doar mister Miriuță și toți cei care au profitat de bunăvoința și neștiința administrației locale ar trebui să facă un pas înapoi.

Concluzia e simplă: Fotbalul din Maramureș a fost distrus și vinovatul principal e unul singur: Vasile Miriuță!

Să nu mai pomenim de scenele cu amenințările jucătorilor, cei care au pus umărul la promovarea echipei, cei care și-au dat sufletul pentru Minaur! Ca o mică paranteză, azi Cipri Stanciu a marcat în meciul de la Târgu Jiu și Progresul e la baraj…

Iar dacă tot am pomenit de amenințări, frumos a fost și gestul făcut asupra unui coleg din presă. Coleg care știe tot ce mișcă în sportul din județ și nu numai, care face presă de pe vremea când Miriuță învăța să-și lege șireturile la ghete prin Germania!

Mai vorbește de tactică de joc, dar orice cunoscător al fotbalul a văzut că echipa nu avea nici un orizont!
N-a fost conferință de presă la care să nu pomenească faptul că echipa lui a stat bine în teren și a jucat ce le-a cerut! Iar în ultimele meciuri lait motivul a fost că echipa a jucat la victorie, deși ataca cu un singur om și fără nici o logică de joc!

Și așa o fi! Aici are o scuză! E greu să-ți creezi o logică atât timp cât într-un sezon ai 3 tehnicieni și 2 echipe. Oricum e clar, Minaurul a arătat mai bine la startul sezonului decât la finalul lui și atunci concluzia noastră e clară: ar trebuie să fie FINALUL și pentru Miriuță!

-Așa că faceți gestul de onoare și dați-vă DEMISIA!
De precizat că nu doar Vasile Miriuță e vinovat! Ci ar trebui să plece toți cei care au făcut parte din staf, cei care au fost pe lângă echipă și și-au urmărit doar interesul personal, fiind pe funcții fără nici un argument calitativ în domeniul sportiv! Și ar fi bine nu doar să plece, ci să nu mai vină niciodată în sportul băimărean! Cunoscătorii își aduc aminte ce s-a întâmplat după barajul cu Unirea Dej!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.