Trupul femeii ucise de câini când alerga pe lângă Lacul Morii a fost ridicat de la INML. Ana Oros va fi înmormântată în Baia Mare

0
170

Trupul femeii ucise de câini când alerga pe lângă Lacul Morii este ridicat miercuri de la INML. Fostul soț al Anei Oros a venit la Institutul ”Mina Minovici” pentru a ridica sicriul femeii.

”Astăzi sunt aici ca să o iau pe Ana. Ana Oros va fi depusă la capela din cimitirul Giulești Sârbi. Va rămâne acolo în cursul zile de astăzi și mâine. Slujba cu preoți se va desfășura în cursul zilei de mâine. Invit toți cunoscuții, prietenii să-și aducă un ultim omagiu acolo. Apoi Ana va pleca în Baia Mare, orașul său natal. Acolo va fi înmormântată alături de părinții ei, pe care din păcate i-a pierdut la o vârstă destul de fragedă”, a anunțat Sorin Dărăban.

Bărbatul a declarat că autoritățile au datoria să găsească și să pedepsească pe cei vinovați de moartea Anei Oros.

”Am primit foarte multe mesaje de empatie zilele acesta și vreau să mulțumesc. (…) Ceea ce s-a întâmpla cu Ana este tragic, foarte dureros. Este inadmisibil, intolerabil ca în mileniul trei într-o societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, să se întâmple lucruri de genul asta. Nu se poate ca aceste lucruri să se mai repete pe viitor, mai ales că vorbim de un spațiu care se vrea european și oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste în activitățile lor, în hobby-urile lor.

Bineînțeles că toți vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat, indiferent de partea de vină, de cantitatea de vină pe care o poartă. Ei trebuie trași la răspundere pentru că astfel de lucruri nu se mai pot întâmpla. Mai mult decât atât, instituțiile statului și autoritățile trebuie să-și facă datoria pentru care au fost înființate. Să-și facă treaba, să prindă, să caute vinovații și să-i tragă la răspundere”, a spus bărbatul la INML.

Ana Oros, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost ucisă de o haită de câini din zona Lacul Morii, sâmbătă, 21 ianuarie.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.