Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’ a informat elevii din peste 40 de licee cu privire la oferta educațională a CUNBM

0
175

În luna mai, Asociația Liga Studenților ‘’Pintea Viteazul’’ Baia Mare, prin intermediul proiectului Nord Universitar, a vizitat peste 40 de licee din județul Maramureș și din județele învecinate, precum Satu Mare și Bistrița-Năsăud.

Întâlnirile cu elevii din clasele a XI-a și a XII-a au avut ca scop principal prezentarea ofertei educaționale din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare și familiarizarea liceenilor cu mediul academic băimărean. Elevii au fost informați cu privire la oportunitățile, mobilitățile și avantajele pe care le oferă CUNBM, viitorilor săi studenți. 

Prin acest proiect de tradiție, Liga Studentilor ‘’Pintea Viteazul’’, și-a propus să crească gradul de informare cu privire la cele 3 facultăți din Baia Mare și de a accentua faptul că mediul academic băimărean oferă un program de studiu de calitate și un mediu potrivit pentru dezvoltarea profesională și personală a unui elev.

 Proiectul Nord Universitar continuă în mediul online, unde elevii vor fi informați în continuare, prin intermediul rețelelor de socializare, despre oportunitățile din CUNBM și despre perioada de înscrieri.

 ,,În cadrul acestui proiect am avut prilejul de a întâlni elevi interesați, receptivi și deschiși la informațiile transmise.  Mă bucur că alături de colegii mei am reușit să ducem acest proiect de tradiție la un nivel mult mai mare, iar până data viitoare, nu uitați că, Orice E Posibil!‘’ – Roxana Sepși, membru LSPV.

,,Am văzut în ochii elevilor o infinitate de vise. Deși multe dintre ele păreau inițial imposibil de realizat, LSPV, prin intermediul proiectului Nord Universitar, a reușit să deschidă o nouă portiță tinerilor, oferindu-le astfel o picătură de speranță. Mă bucur că m-am implicat în acest proiect și am reușit și eu să dau o mână de ajutor pentru a menține această tradiție vie.” – Evelin Pop, membru LSPV.

,,Sunt recunoscătoare faptului că am reușit să particip la buna desfășurare a acestui proiect și că, împreună cu colegii mei, am putut deschide noi orizonturi viitorilor studenți. Acest proiect ne-a apropriat ca echipă, ne-a făurit într-o familie mai unită ca niciodată, familie în care așteptăm cu drag și căldură următoarea generație studențească.’’- Szilvia Deak, membru LSPV.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.