INCONȘTIENT DAR CU BMW seria 6: Șofer din Negrești-Oaș prins cu 175 km/h pe bd Independenței din Baia Mare

0
350

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în vederea asigurării unul climat de siguranță a traficului rutier pe bulevardul Independenței din municipiu au surprins cu aparatul radar un conducătorul auto din Negrești-Oaș, în vârstă de 33 ani, care a fost înregistrat cu aparatura video radar circulând cu viteza de 175 km/h.

Conform informațiilor noastre acesta era la volanul unui bolind BMW Seria 6 și s-a crezut ”avion” pe bulevardul unde viteza maximă de deplasare este de 70 km/oră.

Sătmăreanul a fost sancționat contravențional de către polițiștii rutieri băimăreni cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară i-au reținut permis de conducere pentru 90 de zile.

Așteptăm ziua în care și România se va alinia altor țări din Uniunea Europeană unde pentru depășirea limitei de viteză cu 50 km/h +1, pe lângă o amendă de mii de euro, polițiștii îți confiscă pe loc autoturismul iar pentru a-l recupera poți să participi la o licitație publică de vânzare a acestuia!!!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.