VIDEO: Instața a decis: 17 ani de pușcărie pentru tânărul prins în Baia Mare, cu un cap de TIR furat, după o urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pe kilometri întregi

0
7016

La sfârșitul anului trecut, în seara zilei de 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, polițiștii din județ au au intrat în alertă. Un șofer teribilist conducea un cap de TIR într-un mod haotic pe raza orașului Baia Sprie. S-a descoperit că acesta furase vehicului din parcarea unei societăți din Sighetu Marmației. Imediat după ce s-a dat alarma, mai multe echipaje de poliție au pornit în urmărirea acestuia.

A urmat o goană cu somații și focuri de armă întinsă pe zeci de kilometri, șoferul teribilist neavând de gând să oprească. A fost oprit, într-un final, pe strada Europa din Baia Mare. Polițiștii au reușit să tragă într-un cauciuc, însă nu înainte ca individul să intre cu “mastodontul” în plin în barajul de autospeciale.

La aproape un an de la săvârșirea faptei, Marcoci-Pop C. Vasile Constantin Emanuel a fost condamnat la închisoare. Trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni (furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, distrugere, ultraj), tânărul de 28 de ani din Desești va rămâne după gratii pe o perioadă de „16 ani, 1 luna, 395 zile”, după cum se arată în hotărârea Tribunalului Maramureș. De asemenea, trebuie să plătească către IPJ Maramureș suma de peste 100.000 de lei, cheltuieli de reparații după ce a lovit o autospecială marca Dacia Duster, arundând-o efectiv în câmp.

Adrian Barbur/ ActualMM.ro

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.