VIDEO EXCLUSIV: Alexandra (18 ani) s-ar fi aruncat de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare după o ceartă cu părinții sau iubita (ACTUALIZARE)

0
632

Informaţii de ultimă oră transmise de reprezentanţii ISU Maramureş. O tânără de 18 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe Bd. Traian din Baia Mare. La faţa locului se află echipaje de pompieri, SMURD, poliţia.

Actualizare

Fata prezintă semne vitale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Conform unor informaţii obţinute pe surse, Alexandra în vârstă de 18 ani este din localitatea bistriţeană Colibiţa. De 6 luni de zile locuia în acel apartament, alături de iubita ei, originară din Gherla. Fuseseră colege de școală la cooperație, în Bistrița. Așa se întâlniseră, iar prietenia lor a luat o altă amploare, amoroasă.

În ultima perioadă ar fi sunat acasă, spunând că vrea să se întoarcă din nou în Colibița. Relația celor două se pare că avea probleme. Părinții nu ar fi vrut să o reprimească în sânul familiei. Aceasta mai are doi frați, iar tatăl său, deși bolnav, e cunoscut ca un om harnic, ce muncește cu ziua, orice i-ai cere.

În această seară, tânăra ar fi profitat de faptul că iubita sa ar fi ieșit din apartament. Atunci ar fi blocat uşa pe interior, iar într-un moment de “rătăcire” s-ar fi aruncat de la etajul opt căzut pe platforma de la etajul I. Bistriţeanca a fost luata de echipajul de terapie intensivă mobilă în stare gravă. Ajunsă la spital, medicii au stabilit că a suferit mai multe fracturi la nivelul mebrelor inferioare şi superioare, iar acum este supus unei examinări CT. Deocamdată starea ei este stabilă.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În aceasta seară la ora 18.51, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu.

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin.

În urma impactului, victima a fost conștientă și a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.