Tribunalul Maramureș a desființat decizia de punere în libertate a Judecătoriei Baia Mare: Șoferul care a ucis cu un BMW o tânără și l-a schilodit pe iubitul acesteia într-o stație de autobuz rămâne în arest preventiv

0
875

Șoferul de 20 de ani care a spulberat cu mașina un cuplu care se afla în stația de autobuz de la VIVO Mall Baia Mare nu a scăpat de arest preventiv. Asta deși Judecătoria Baia Mare a dispus ca arestul preventiv să fie înlocuit cu măsura controlului judiciar. Judecătorul a motivat că șoferul ar avea examene la facultate. Procurorii băimăreni au contestat măsura la Tribunalul Maramureș, care a decis desființarea hotărârii date de instanța inferioară și a dispus prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile.

Ce spune Tribunalul Maramureș

Solutia pe scurt: Inch.pen. nr. 112/CCP/21.09.2021-Admite contestaţia formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA BAIA MARE împotriva încheierii penale nr. 2546 din data de 15 septembrie 2021, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Baia Mare în dosarul nr. 7931/182/2021/a1.3, pe care o desfiinţează în întregime şi, în consecinţă: Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulată de inculpatul O.V.F. trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă prevăzută de art. 192 alin. 2 Cod penal şi vătămare corporală din culpă prevăzută de art. 196 alin. 2, 3 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal, şi menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de acesta pe următoarele 30 de zile.În temeiul art. 275 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, 21 septembrie 2021.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.