VIDEO EXCLUSIV: Un băimărean susține că ar fi fost desfigurat de polițiști sub privirile propriului copil de 6 ani. Petrecea de ziua soției lui. Poliția susține că a cazut pentru că era beat (actualizare)

0
431

Incidente șocante azi noapte pe strada Păltinișului din Baia Mare. O familie petrecea liniștită de ziua de naștere a proprietarei imobilului când, conform spuselor oamenilor, mai multe echipaje de poliție ar fi năvălit peste ei pentru că ascultau muzică la un nivel foarte ridicat în miez de noapte.

Vizat de polițiști ar fi fost chiar soțul femeii sărbătorite. Acesta ar fi fost bătut crunt de polițiști sub privirile propriului copil în vârstă de 6 ani. Oamenii susțin că după ce l-au bătut polițiștii l-au urcat într-o autospecială și l-au dus la secție pentru audieri.

”Noi petreceam și au venit polițiștii. L-au bătut crunt cu toate că ne rugam de ei să nu îl mai lovească. L-au dus la poliție. De acolo am înțeles că a fost chemată de două ori pentru a-l duce la spital. A treia oară când a venit ambulanța l-am auzit strigând să nu îl lăsăm că iar îl vor bate la subsolul clădirii în care este poliția. Nu știam că atunci îl vor duce la secția de Psihiatrie Adulți a Spitalului din Sighetu Marmației. Am fost astăzi acolo și l-am văzut de la geam. E desfigurat. Am înțeles că polițiștii l-au acuzat de ultraj. Că s-ar fi opus când au vrut să îl ducă prima dată la poliție. Nu e adevărat. El nu s-a opus și nu a ripostat. Avem o gramadă de martori. Ei spun asta doar că să scape și să nu răspundă pentru ce au făcut. Noi nu suntem o familie violentă. Vecinii nu erau deranjați că noi petreceam de ziua surorii mele.

Mâine mergem la Sighet pentru a-l scoate din spital. Nu este om bolnav. Nu a avut în viața lui de-a face cu poliția. Nu a avut nici măcar o amendă. Copilul lui este traumatizat de cum l-au încătușat și lovit polițiștii. Plânge non stop și întreabă de tatal său” ne-a declarat unul dintre aparținători.

IPJ Maramures

Azi-noapte, la ora 01.30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către dispecerul din cadrul Poliției Locale Baia Mare despre faptul că pe strada Păltinișului se tulbură ordinea și liniștea publică prin muzică dată la o intensitate mare.

La fața locului a fost identificat un bărbat, care se afla în stare vădită de ebrietate și a refuzat să se legitimeze sau să coopereze cu polițiștii de la fața locului.

Polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea bărbatului, care s-a manifestat agresiv, împotrivindu-se și lovind cu piciorul pe unul dintre polițiști, moment în care persoana încătușată s-a dezechilibrat și a căzut. Bărbatul a continuat cu comportamentul agresiv pe parcursul intervenției, amenințând polițiștii.

Condus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 32 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat de un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.