VIDEO EXCLUSIV: CLIPE DE TEROARE – Impact între două mașini într-o intersecție din Baia Mare. Ambele au ”zburat” care-ncotro (ACTUALIZARE)

0
725

Clipe de panică în această seară într-o intersecție din Baia Mare după ce două mașini s-au ciocnit violent. Ambele au fost proiectate de pe șosea: una pe un spațiu verde, cealaltă pe un trotuar din fața unui magazin.

Eveniment s-a petrecut în zona RFN din Baia Mare. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav, însă mașinile au fost avariate. Una dintre mașini este un taxi. La fața locului intervine un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și echipaje ale poliției

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 22 august a.c., la ora 21.20, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Victoriei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 19 ani din Ilba, aflat la volanul unui autoturism, care circula din direcția bulevardului Decebal înspre strada Ion Luca Caragiale, iar la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Baia Mare.

În urma impactului a rezultat  vătămarea corporală a unuia din conducătorii auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul de 34 de ani nu a rămas internat.

  Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.