FOTO / ACTUALIZARE: Un șofer din Suceava a intrat cu duba în parapet pe DN1C la ieșirea din Recea. O femeie rănită

0
372

Un accident de circulație s-a produs astăzi dimineață pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej, la ieșirea din Recea. Din primele informații se pare că șoferul unei autoutilitare înmatriculate în județul Suceava care circula dinspre Baia Mare spre Șomcuta Mare a pătruns pe contrasens și s-a izbit de parapetul de protecție din stânga direcției de mers.

Conform martorilor se pare că acesta ar fi ațipit la volan. La fața locului se află echipajele de poliție care dirijează traficul rutier pe un singur sens.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi, 22 august, la ora 05:51, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.1 C, în localitatea Recea.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din Suceava, a condus o autoutilitară, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă oprindu-se într-o bornă kilometrică.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 56 de ani, aflată în autoutilitară, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.