FOTO CITITORI: Strada Gării din Baia Mare a devenit un adevărat focar de infecție

0
284

Strada Gării din Baia Mare a devenit un adevărat focar de infecție pentru băimărenii care locuiesc în zona respectivă. Oamenii ne-au trimis fotografii realizate două zile la rând. Pe aceastea se vede clar faptul că firma care se ocupă cu ridicarea gunoiului în Baia Mare, trece ”din An în Paști” prin zonă. Iar atunci când trece, strânge gunoiul superficial și ”pe repede-nainte”.

”Nu mai putem suporta. Este un focar de infecție toată zona. Locuiesc în blocul de lângă. Mirosul este insuportabil. Tot orașul vine aici și aruncă gunoiul. Vin cu mașinile, descarcă și pleacă. Nimănui nu îi pasă. Mai sunt și rromi care trăiesc în colibe și cum vine cineva și aruncă gunoiu, vin ei și golesc tomberoanele pe jos. Și așa le lasă. Am trimis fotografiile și primarului municipiului pe facebook, însă nu a citit.

Când vin cei de la Drusal, curăță locul cât de cât, în câteva ore totul e la loc. Am văzut că vin să arunce gunoiului inclusiv mașini ale restaurantelor inscriptionate. Este efectiv bătaie de joc” ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.