EXCLUSIV FOTO / VIDEO – TRAGEDIE LA BORȘA: O fată de 15 ani a murit după ce două BMW-uri s-a izbit violent. Alți trei tineri au fost răniți

0
5815

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva minute pe drumul național 18 pe raza orașului Borșa.

Din primele informații obținute pe surse se pare că în eveniment au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului violent dintre un BMW seria 7 și un alt BMW X6, patru persoane au fost grav rănite, fiind inconștiente.

La fața locului au sosit imediat echipajele medicale care au început manevrele de resuscitare, fiind transportate la Spital în stare critică.

Din păcate la spital medicii s-au declarat învinși și au fost nevoiți să declare decesul minorei de 15 ani. Aceasta se pare că adolescenta din Borșa ieșise la plimbare cu autoturismul alături de iubitul ei, un tânăr în vârstă de 20 ani. Acesta ar fi și condus autoturismul și ar fi pierdut controlul volanului în urma unei derapări.

ACTUALIZARE

În autoturism erau 4 tineri, toți din Borșa. La volanul autoturismului BMW seria 7 se afla iubitul fetei decedate, un tânăr în vârstă de 20 ani. Yasmina urma să își serbeze ziua de naștere peste câteva zile. Urma să împlinească 15 ani. În mașina erau încă doi tineri: o fată de 16 ani și un tânăr în vârstă de 24 ani.

Ancheta poliției este în plină desfășurare. Din primele informații se pare că șoferul de 20 ani a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit de un BMW X6, care circula regulamentar și era condus de un bărbat în vârstă de 28 ani din Berbești, județul Maramureș.

în actualizare

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.