EXCLUSIV FOTO: ”Puțulică de VIȘEU” a fost arestat preventiv. A vrut să violeze o femeie într-o frizerie. El va fi prezentat instanței pentru arestare preventivă

0
1246

Revenim cu informații noi despre cazul oribil petrecut sâmbăta trecută pe raza orașului Vișeu de Sus. Atunci un puștan în vârstă de 18 ani a intrat într-o frizerie situată la parterul blocului în care locuia cu intenția de a o viola. Femeia în vârstă de 32 ani a reușit să se apere. Totuși, ”puțulică” a reușit să o tâlhărească sustrăgându-i din buzunarul pantalonilor banii.

Apoi a fugit. Femeia a cerut imediat ajutor la 112. Polițiștii l-au prins în Sighetu Marmației în timp ce intenționa să tâlhărească un bătrân în plină stradă.

Vișeuoanul a fost internat la Psihiatrie la Spitalul Sighetu Marmației pentru efectuarea unei expertize de specialitate. Aceasta a stabilit că faptele au fost comise cu discernământ.

Drept urmare, adolescentul a fost reținut de polițiști și depus în arestul IPJ Maramureș pentru 24 de el. El urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spune IPJ Maramureș: Reținut pentru tentativă la viol şi tâlhărie calificată

Ieri, ora 15.45, urmare a probatoriului administrat de polițiștii din Vișeu de Sus pe numele tânărului de 18 ani, a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie calificată.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ACTUALIZARE: Solutia pe scurt

Înch. pen. nr. 547/08.07.2021.În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, rap. la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 844/P/2021, ca fiind întemeiată şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului: RCV cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracțiunea de viol, fapta prev. și ped. de art. 32 alin. 1 raportat la art. 218 alin.1 Cod penal si tâlhărie calificata, faptă prev. si ped. de art. 233, 234 alin 1 lit. d din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin 1 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08 iulie 2021 şi până la data de 06 august 2021, inclusiv. Dispune emiterea, în mod corespunzător, a mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul RCV. Potrivit. art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.