Galerie foto: Impact violent pe DN18B la intersecția cu șoseaua de centură. Accident și la Seini

0
782

Un accident de circulație s-a produs astăzi după amiază la intersecția DN18B cu șoseaua de centură (strada Dumbravei) a municipiului Baia Mare, în apropiere de Castel Transilvania. Două autoturisme s-a ciocnit violent. În urma impactului o persoană a fost rănită fiind preluată de un echipaj SMURD.

Mașinile implicate în accident aparțin unui om de afaceri din Baia Mare (fost consilier în Camera Deputaților) iar cealaltă aparține unei firme din Baia Mare care se ocupă cu livrare la domiciliu.

Conform primelor informații vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul firmei de livrare. Acesta ar fi virat stânga pe strada Vrancei fără să se asigure și să acorde prioritate de trecere autoturismului Mercedes.

Eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și două autoutilitare

Ieri, 10 iunie, la ora 16.20, polițiștii Serviciului Rutier, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și două autoutilitare.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat 51 ani din Orașu Nou, aflat la volanul unei autoutilitare, care tracta o semiremorcă, pe o porţiune de drum în aliniament, marcaj longitudinal discontinuu ce separă sensurile de mers, din direcţia or.Seini înspre mun.Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în acelaşi sens de o femeie de 36 ani, autoturism pe care l-a proiectat în autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 61 ani din Baia Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea  pasagerei din partea dreapta faţă a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş” Baia Mare și, care,  ulterior a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  zero, în toate cazurile şi le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.