EXCLUSIV – A STÂRNIT REACȚIA SINDICALIȘTILOR DECUS: Comentarii șocante la adresa polițiștilor de frontieră scrise pe facebook de către șeful Gării CFR Sighetu Marmației

0
219

Știrea anunțată de întreaga presă locală și centrală conform căreia ginerele unui politician din Borșa a fost urmărit de echipajele poliției de frontieră din Vișeu de Sus și oprit ”de bună voie” răsturnându-se de pe un podeț (s-au executat mai multe focuri de armă) a stârnit comentarii intense pe rețelele de socializare.

Printre comentarii au fost și cele ale șefului Gării CF Sighetu Marmației, Dorel Pop. Chiar dacă acesta a comentat în calitate de persoană fizică, trebuie să ținem cont și de faptul că acesta reprezintă o instituție publică aflată la granița României cu Ucraina, o zonă în care traficul cu țigări ucrainene de contrabandă este în floare.

Comentariul acestuia a stârnit reacția sindicaliștilor DECUS din Poliția de Frontieră. Dar să vă prezentăm ce a scris acesta (în prezentăm fără să îl corectăm gramatical – n.r.): ”Mă da fraeri de la frontieră numa știu să tragă ei nu știu să țină pistolul în mână ei de numărat oile pe drum năcazurile societății”.

”Șeful Gării Sighetu Marmației ridică analfabetismul la rang de artă. Suntem indignați că șeful unei instituții publice își permite să arunce cu noroi într-o altă instituție a statului român care vrem nu vrem, la nivel național este etalon în aceea ce privește combaterea infracționalității. Sincer nu înțelegem cum poate un șef de instituție publică plătit din bani publici să scrie așa ceva” transmit liderii DECUS România.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.