FOTO/VIDEO: Vrei să îți acoperi mașina cu smoală gratuit marca EMIL MARINESCU? Dacă da, atunci circulă pe DJ1848A

0
202

Societatea de Drumuri și Poduri Maramureș continuă să își bată joc de cetățenii județului Maramureș. ”Nemuritorul” Emil Marinescu (fost vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș) nu se sinchisește prea tare în a-și urmări subordonații dacă muncesc sau efectuează lucrări de calitate. E drept, din biroul confortabil totul se vede la superlativ.

Dar să și exemplificăm. Imagini foto și video ne-au trimis cititorii noștri care locuiesc pe drumul județean 184 A, drumul care face legătura între DJ186 (Baia Sprie – Cavnic) și DN18B (Baia Mare – Târgu Lăpuș, zona ”Pod Dumbrăvița”).

”Joi (27 mai 2021) cei de la Drumuri Judetene s-au apucat să astupe gropile din partea carosabilă. Bravo lor pentru că și așa DJ184A era ciuruit de gropi. Numai că au lucrat de mântuială. Și-au bătut joc de noi cei care locuim în zona asta, dar și de toți conducătorii auto care circula pe acest drum. Au pus smoală din belșug în gropi apoi au pus niște griblură sau nu știu ce poate fi acel material. Și au plecat mai departe. Am mers cu mașina mea pentru care am muncit din greu să mi-o pot cumpăra și, cu toate că mergeam cu 5-10 km/oră efectiv toata smoala și pietricelele s-au lipit de roți și au sărit pe caroserie.

Efectiv au distrus-o. Nu se poate așa ceva. Nu au avut nimic pentru a tasa materialul ce l-au pus în gropi. Cei care merg pe jos la fel pățesc. Orice ai avea în picioare este distrus de smoală. Nu știu dar România nu este în secolul al XXXI-lea? Folosim aceleași metode și utilaje la reabilitarea drumurilor din anii 1970-1980” ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.